× Repetitieschema LKO nieuws Muziek download Algemene Info
Voorkeuzemenu leden Snelkeuzeknop voor orkestleden

Jij?

Is het LKO wat voor jou?

Voor een snel beeld: Het LKO is een compact symfonieorkest met een hoog ambitieniveau en een bijzonder warme sfeer.
Zolang we niet uit het repetitielokaal barsten, staan we open voor nieuwe leden, op dit moment vooral strijkers. Maar wij zoeken ook trompettisten. We bestaan deels uit jong talent, deels uit oude rotten, mensen met en zonder muziekopleiding, met veel ervaring en muzikaliteit. We worden allemaal gedreven door één doel: leuk musiceren! Kwaliteit en plezier. We houden wel van een uitdaging. Per jaar studeren we aan drie tot vier programma's, waaronder ook één of twee koorbegeleidingen of projecten met andere gezelschappen. Soms doen wij iets met ballet, soms in een halve opera setting, of met toneel of een live begeleiding van film. Of combinaties van dat alles. 'Multi-theatraal' dus en orkestleden figureren daarbij soms in meer rollen dan als musicus alleen. Er komen daarmee heel wat noten langs in een jaar en het tempo ligt soms best hoog.
 
Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in het Buurtcentrum 'Op Eigen Wieken' in de Merenwijk (Valkenpad 5, 2317 AN Leiden). Het lidmaatschap kost € 225,– per jaar aan contributie, maar voor studenten en mensen zonder inkomen is dit slechts € 112,50 per jaar.
 
LET OP! Op dinsdagavond20 februari is er nog een laatste open repetitie. Je bent dan van harte welkom om de start van ons nieuwe programma (o.m. Tsjaikovski symfonie nr 5) mee te maken. Speel mee en ervaar de sfeer, het samenspel en de ambitie van het Leiderdorps Kamerorkest!

 


Vind je het leuk om een keer een repetitie mee te maken, dan ben je van harte welkom. Ben je na drie of vier repetities geïnteresseerd om lid te worden, dan nodigen we je uit voor een proefspel. Neem contact op met secretariaat@leiderdorpskamerorkest.nl als je interesse hebt!