concert face Vacante plekken Authentiek koper

Jenkins Te Deum/Rutter Magnificat

30 oktober 2016 15.00 u. Scheppingskerk Leiderdorp 
COV Excelsior o.l.v. Hans van der Toorn i.s.m. LKO

Mozart Requiem

November 2016 i.s.m. Projectkoor Zoetermeer
Meer info volgt 

Schumann Rheinische 

11 maart 2017 20.15 uur Leiden/Leiderdorp
LKO o.l.v. Dick van Gasteren m.m.v. Emmy Storms, viool, Jurriaan Klapwijk, altviool
Wagner - ouverture Die Meistersinger
Britten - concert voor viool en altviool
Schumann - Symfonie nr. 3 (Rheinische)

 

Het LKO zoekt strijkers

Wil je nader kennis maken met het LKO? Super, we kijken naar je uit! Er is sowieso nog plaats voor violisten, altviolisten en contrabassisten. Het LKO repeteert op dinsdagavond in Leiden. Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven en een paar repetities vrijblijvend mee te spelen. Meer informatie vind je onder Jij?.

Open repetities!

Op 30 augustus en 6 september 2016 houden we open repetities! Ben je gevorderde amateur, en wil je graag een paar keer meespelen met het orkest, of wil je lid worden? Je bent van harte welkom! We repeteren in Buurthuis Op Eigen Wieken, Valkenpad 5 in Leiden (Merenwijk). We repeteren van 20.00 tot 22.30 uur.

Ademsteun

Zangers en blazers weten het: ademsteun is onmisbaar voor een mooie, dragende toon. Iets dergelijks geldt ook voor een gezonde orkestorganisatie. Het LKO is daarom blij met zijn trouwe publiek en de financiële steun van vrienden en donateurs.

We kunnen ook jouw hulp goed gebruiken om onze mooie programma's te realiseren. Doe je het? Dan reserveren wij alvast een plaats voor jou op de voorste rijen in de concertzaal!

[lees meer ...]